Mark & Tjark – Zingen bij de Afwas

Mark & Tjark

Zingen bij de Afwas

Jarenlang verzorgden Mark en Tjark met veel succes honderden optredens door het hele land. De laatste jaren waren ze veelgevraagd met hun programma Zingen bij de Afwas. Inmiddels is er een opvolger: Zingen bij de De Afwas. Dit is een soloprogramma van Marc Vrolijk en geeft Tjark de mogelijkheid een beetje gas terug te nemen op zijn 77e…

De reacties op de opvolger zijn minstens zo goed als het eerst deel en is leuk voor iedereen die het eerste deel gezien heeft maar ook voor eenieder die het eerste deel heeft gemist. Kijk voor meer informatie op www.vrolijk-entertainment.nl.

>>lees verder 

Terug naar de 70s

Ouderwets gezellig!

Met veel humor, prachtige liedjes en een originele Bruynzeel keuken nemen Mark & Tjark het publiek mee terug naar de jaren 70. De tijd dat zich samen schouder aan schouder   >>lees  verder

Vaak merk je achteraf pas hoe mooi iets is geweest.

24/7 te boeken

Voor een mooie  onvergetelijke act  op verjaardagsfeesten, bruiloften, recepties, personeelsfeesten, dorpsfeesten, vrijwilligersfeesten en verenigingsfeesten kunt u terecht bij Vrolijk Entertainment.  De reacties zijn zeer lovend. De act is geschikt voor grote, middelgrote maar ook voor kleine feestjes en evenementen.

Heeft u een vraag? Stuur een mail dan wordt deze gegarandeerd binnen 24 uur beantwoord.

Marc Vrolijk

Marc Vrolijk is de helft van het duo Mark & Tjark. Hij is full-time artiest en neemt naast Mark & Tjark ook andere acts voor zijn rekening zoals de opvolger van Zingen bij de Afwas.  Hij heeft zijn eigen bureau genaamd Vrolijk Entertainment waar alle acts rechtstreeks zijn te boeken. Heeft u vragen, of wilt u een boeking doen? Aarzel niet, neem contact op en leg de basis voor een onvergetelijk feest!