Ode aan de vrijwilligers

Bedank de Vrijwilligers!

Iedere keer ben je op zoek naar een leuke manier om de vrijwilligers te bedanken voor hun inzet. Ze te laten weten dat hun werk écht wordt gewaardeerd. De eerstvolgende keer kun je dat doen door middel van live entertainment: een verrassende act met veel humor en een oprecht dankjewel. Cabaret voor vrijwilligers!

Geef ze iets moois

‘Jij bent goud waard, onbetaalbaar’, luidt de eerste regel van Harm Jans ode aan de vrijwilliger. Het is de feestelijke finale van een cabaret show, speciaal voor en over de vrijwilliger.

Harm Jan houdt van vrijwilligers. En dat steekt hij niet onder stoelen of banken. Middels een conference laat hij op humoristische wijze zijn licht schijnen op het vrijwilligerswerk in het algemeen en – indien gewenst – de vrijwilligers in de zaal in het bijzonder.

Met onder andere anekdotes en ongevraagde adviezen zet hij de vrijwilligers volop in de schijnwerpers.  En dan, als klap op de vuurpijl, de ode.

Maatwerk mogelijk

Jubilerende vrijwilligers of andere (groepen) mensen zet hij desgewenst met een persoonlijk woord graag extra in het zonnetje. Met een lied of cabaret op maat geeft hij de mensen het mooiste kado die. Met behulp van de aangeleverde informatie maakt Harm Jan maakt er iets onvergetelijks van!

Nieuw: Entree-Act

Nieuw is de mogelijkheid om Harm Jan in de foyer of bij de ingang van de feestlocatie neer te zetten met zijn stand; de zogenaamde entree-act of openingsact, waarmee de gasten meteen in de juiste stemming worden gebracht.

Op ludieke wijze neemt Harm Jan de vrijwilligers mee in zijn stand waar hij vrijwilligers in het zonnetje en op de foto zet. Zo ontstaat er een prachtige en unieke serie portretten van de vrijwilligers die op het feest aanwezig zijn. Een blijvende herinnering voor de organisatie én vrijwilligers.

Een mooie binnenkomer!

Over Harm Jan

Harm Jan is een typetje van Marc Vrolijk. De luchtige en humoristische toon van Harm Jan maakt de act ook geschikt voor bijeenkomsten waarbij slechts een deel van het publiek bestaat uit vrijwilligers. Zo trad Harm Jan op tijdens nieuwjaarsbijeenkomsten, recepties, dorpsfeesten, enz. enz.

Harm Jan bedankte al vele vrijwilligers, die dat waarschijnlijk nooit meer zullen vergeten. Harm Jan geeft iedere bijeenkomst glans en is het onbetwiste hoogtepunt op elk vrijwilligersfeest.

 

Zelfs het colbert is ‘Goud waard’

“Je laat zien wat het is om samen te leven”  

Uit: ‘Jij bent goud waard’ © Vrolijk-Entertainment