Zingen bij de Afwas met Mark en Tjark

Jarenlang  blikten Mark en Tjark terug naar de tijd waarin afwassen nog heel gewoon was. Iedere dag verdwenen hele stapels vuile vaat in het hete sop. Onder luid gezang werd de klus geklaard. Achter het aanrecht passeerde het ene na het andere lied de revue. Met de komst van de vaatwasser verdween in veel gezinnen deze oergezellige traditie. In ‘Zingen bij de Afwas’ lieten Mark & Tjark de 70-er jaren herleven.

Met een heerlijke mix van muziek en humor werd het publiek in het hele land getrakteerd op een ouderwets avondje amusement. Het decor bestond onder andere uit een originele Piet-Zwart-Bruynzeel-keuken (met geblokt gordijntje!) die het publiek meteen in de juiste stemming bracht. De liedjes, geluidsfragmenten en anekdotes doen de rest. Het herkenbare repertoire wordt afgewisseld met lachwekkende conferences waarin herinneringen worden opgehaald aan de jaren ’70,  zoals het winnen van het Eurovisiesongfestival, Jan Pelleboer, de twee WK finales, Boer Koek en de introductie van de Bouquet Reeks.

Inmiddels verzorgt Mark solo de opvolger van Zingen bij de Afwas, Zingen bij de Afwas! Met nieuw materiaal maar met dezelfde humor en gezelligheid mag dit programma zich verheugen op minstens zulke mooie reacties als het eerste deel. Kijk voor meer informatie op www.vrolijk-entertainment.nl.

“Pelleboer, Zoetemelk, Boer Koekoek en benzinebonnen”

 

 

 

 

Heeft u een vraag? Aarzel niet en bel (06-242 50 277) of mail (info@markentjark.nl) meteen!