Wat Sliedrecht zegt…

  • Wat Sliedrecht zegt…
  • Wat Sliedrecht zegt…

Dit keer een nieuwsbericht die niet door onszelf maar door de opdrachtgever is geschreven:

Op 13 februari 2013 zijn Mark en Tjark met hun theatervoorstelling “Zingen bij de afwas”.bij ons in Sliedrecht geweest. Iedereen die aanwezig was, was erg enthousiast over de voorstelling. De opbouw van de voorstelling was goed. Met leuke afwissellende liedjes, radiofragmenten etc.

De interactie met het publiek was erg leuk en Mark deed dit ook met veel enthousiasme.

Het slotlied “Ode aan de vrijwilliger”door hen zelf gemaakt,was zo’n groot succes dat mensen zingend naar huis gingen en het de volgende dagen nog regelmatig door ons huis klonk.

Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond en de complimenten kwamen nog tot een aantal dagen later. Een ervan was ouderwets gezellig!!! Kortom een leuk programma waar iedereen van geniet.

Een echte aanrader.

Voor wat betreft Mark en Tjark met hun geluidsman Jan. Vriendelijke, meedenkende en bereidwillige mensen waar het fijn mee samenwerken was.

 

    Klik hier voor de foto’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>