Iedereen blij in Huis ter Heide

  • Iedereen blij in Huis ter Heide

Theater op Vrijwilligersfeest schot in de roos

“..Eens per jaar organiseer ik een gezellig dagje voor alle vrijwilligers die hier het hele jaar door vrijwilligerswerk doen. Deze mensen zijn onmisbaar in ons zorgcentrum en daarom willen we ze 1x in het jaar een leuke middag aanbieden, met theater en een heerlijk diner..  Ik heb gegoogled om iets leuks te vinden en kwam tijdens mijn zoektocht Vrolijk entertainment tegen. Dit sprak mij wel aan en ik ben verder gaan kijken. Het theaterstuk sprak mij erg aan en na een gesprek waarin ik uit legde voor wie het stuk zou zijn, bleek dit een uitermate geschikt stuk te zijn. Ik heb ze geboekt en wat was dat een schot in de roos. Afgelopen jaren had ik een leuke theater man en ik moest nog maar afwachten wat dit zou worden………. Nou, ik kan u zeggen: het is een absolute topper!!!!! Het is nog nooit iemand gelukt om mijn vrijwilligers aan de polonaise te krijgen, maar Mark en Tjark is het gelukt hoor.

Voor een gezellige middag zijn deze twee de top! 

Als u het niet gelooft dan mag u bellen, want ik heb nog pijn in mijn kaken van het lachen.

De dag na de voorstelling liepen mijn vrijwilligers nog na te stralen. Een absolute aanraden en u mag raden wie we volgend jaar gaan uitnodigen……… juist!

Want daar word je echt Vrolijk van!!!..”

Els Schuitevoerder – Vrijwilligerscoördinator

 

kijk voor meer reacties ook eens op onze facebookpagina!

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>