Reacties van Klanten

Iedereen was erg enthousiast !

Iedereen die aanwezig was, was erg enthousiast over de voorstelling. De opbouw van de voorstelling was goed. Met leuke afwissellende liedjes, radiofragmenten etc. De interactie met het publiek was erg leuk en Mark deed dit ook met veel enthousiasme. Het slotlied “Ode aan de vrijwilliger”door hen zelf gemaakt,was zo’n groot succes dat mensen zingend naar huis gingen en het de volgende dagen nog regelmatig door ons huis klonk.

Voor onze vrijwilligers was het een zeer geslaagde avond en de complimenten kwamen nog tot een aantal dagen later. Een ervan was ouderwets gezellig!!! Kortom een leuk programma waar iedereen van geniet. Een echte aanrader.

Voor wat betreft Mark en Tjark met hun geluidsman Jan. Vriendelijke, meedenkende en bereidwillige mensen waar het fijn mee samenwerken was.

Sliedrecht, Janny v.d. Linden

 

Blij met professionele bijdrage

“…Elk jaar organiseren voor de vrijwilligers van ASVZ in de regio Sliedrecht een feest. Dit jaar een groot succes door het vrolijke, grappige en ontroerende optreden van vader en zoon Vrolijk met de voorstelling “Zingen bij de afwas”. Wat herkenbaar, deze act. Er is veel gelachen en gezongen en iedereen deed enthousiast mee. Bedankt ook Marc voor de aandacht die je hebt besteed aan alle jubilarissen door het zingen van een speciaal lied. Wij zijn heel blij met jullie professionele bijdrage tijdens de avond en zullen jullie zeker nog eens uitnodigen. Bedankt en tot ziens…” 

Wendy Bakker te Sliedrecht

 

Heel veel leuke reacties

“Mark en Tjark: garantie voor een heel leuk optreden.Terug in de tijd naar de jaren 70 met alles wat daarbij hoort. We hebben er van genoten en de gasten ook. We hebben heel veel leuke reacties ontvangen naar aanleiding van jullie optreden. Als jullie volgend jaar met een 80 of 90 voorstelling komen dan zijn wij weer van de partij. Heel erg bedankt voor het leuke optreden, mede dankzij jullie kunnen we terugkijken op een zeer geslaagde avond.”

 S. de Jong, Aalsmeer

 

Hij creëerde met zijn speech een geweldige sfeer

Marc Vrolijk, alias “Harm Jan”, heeft op 18 januari 2013 de vrijwilligers van onze afdeling  bij hun aankomst letterlijk in het zonnetje gezet door hen “zonovergoten “ op de foto te zetten. Hiermee wist “Harm Jan” vanaf het begin van de happening de sfeer er goed in te brengen. Nadat iedereen was gearriveerd en een welkomstdrankje(s)  had genuttigd  beklom “Harm Jan”  het podium met knikkende  knieën ( J, dat was de strekking van het vermaak). Hij creëerde met zijn   “speech tot de vrijwilligers”  een geweldige sfeer. “Harm Jan” wist zo onze Humanitas Rijnland vrijwilligers op een geweldige wijze  te bedanken voor hun inzet en aan hen over te brengen hoe bijzonder hun inzet toch eigenlijk is.  Al met al was het een zeer geslaagde nieuwjaarsreceptie met een zeer gezellige  sfeer mede dankzij de bijdrage van “Harm Jan”!

Leiden, J. van Steeg

 

Geweldig duo

“..Met hun geweldige programma namen ze onze vrijwilligers mee naar vervlogen tijden. Vele vrijwilligers spraken over een geweldige middag en een geweldig duo..”  

A. Beugelink, Heerenveen

 

Uitstekende keuze

“Als blijk van waardering organiseren we jaarlijks een vrijwilligersfeest voor de vrijwilligers van TriviumMeulenbeltZorg. Dit jaar kozen we voor de locaties Westerhaar, Tubbergen, Vriezenveen en Almelo voor het programma van Mark en Tjark ‘Zingen bij de afwas’. Aan de ene kant toch wel een risico om meteen vier voorstellingen te boeken want tot dusver was het duo ons onbekend. Al meteen na de eerste avond in oktober in Westerhaar wisten we dat we een uitstekende keuze hadden gemaakt. Vrijwilligers waren superenthousiast over de voorstelling. Men heeft hartelijk gelachen om de zeer herkenbare teksten en meegedeind op het ritme van de nostalgische liedjes. Dat beloofde alle goeds voor de later geplande avonden in november in de andere regio’s. Ook daar werden Mark en Tjark (en natuurlijk geluidsman Jan) warm onthaald en geprezen om hun vrolijke, herkenbare programma wat iedereen terugbracht naar de jaren ’70.

De speciale ode aan de vrijwilligers door middel van een gezamenlijk lied was de kers op de taart. Heel bijzonder. Kortom, vier onvergetelijke avonden voor ons allemaal. Bedankt daarvoor!

Daarnaast hartelijk dank voor de fijne en correcte samenwerking vooraf, tijdens en na afloop van de optredens, echt super!

Hartelijke groet,

Karla Pullen – coördinator vrijwilligerswerk TMZ”

Je zag overal blije gezichten

“.. Het was de spijker op z´n kop! Het duo voelde de zaal prima aan en speelde in op de opmerkingen uit de zaal. En dat niet alleen, de aanwezigen werden ook nog eens in beweging gezet en menig liedje werd uit volle borst meegezongen. Je zag overal blije gezichten..” 

F. Emmelkamp, Hoogeveen

 

Humor en Stijl

“..Zingen bij de afwas’ is een heel leuk en ontspannend programma waarbij de interactie met het publiek schijnbaar moeiteloos ontstaat. Mark en Tjark weten hun liefde voor muziek over te brengen en doen dit met humor en stijl. Het is al feest vanaf de eerste minuten! Bovendien weten Mark en Tjark er een persoonlijk tintje aan te geven door zich vooraf te verdiepen in hun publiek. Dat is TOP..”

D. Meester, Wolvega

 

Erg leuk gedaan!

“..Erg leuk gedaan door Mark en Tjark! Er is na dit optreden vaak gevraagd naar de adresgegevens; er is dus veel over gepraat!!..” 

M. Engelage, Borger

 

Zeker voor herhaling vatbaar

“..Wat een leuke, gezellige avond! De vrijwilligers en het aanwezig personeel hebben genoten! Zeker voor herhaling vatbaar..”

N. Kolling, Ommen

 

Geweldig

“..Mark en Tjark mijn complimenten. Jullie hebben de vrijwilligers van het Flevoziekenhuis geweldig weten te vermaken op de jaarlijkse vrijwilligersmiddag. Mooi om te zien was dat jullie er zelf ook veel plezier aan beleven.

Bedankt..”

P. van Bueren, Almere

 

3 onvergetelijke avonden!

“ Als dank aan onze vrijwilligers wilde we hen dit jaar belonen me een voorstelling van Mark en Tjark ‘Zingen bij de afwas’. Spannend, want zonder hen ooit gezien te hebben meteen 3 voorstellingen geboekt.

En wat hebben wij, maar ook de vrijwilligers genoten! Niet 1 keer, maar wel 3 keer, want elke voorstelling was weer een feestje van herkenning, saamhorigheid en veel genieten van de prachtige stemmen en interactie van en tussen vader en zoon.

De jaren 70 herleefde en brachten veel herkenbare herinneringen boven. Er werd gegiecheld, gelachen en geschaterd en dat maakte elke avond weer tot een groot succes!

En wat een beloning, een speciale ode aan alle vrijwilligers voor hun gouden inzet ter afsluiting!

Mark en Tjark, bedankt voor het verzorgen van 3 onvergetelijke avonden! De vrijwilligers voelden zich gewaardeerd en dan is het doel bereikt 

Groet van Dorota en Natasja, Rivas Gorinchem”

N. Driesprong en D. Dadak, Gorinchem

 

Allemaal enthousiast

Beste Mark en Tjark,

Wij waren allemaal erg enthousiast over jullie optreden. Bedankt voor jullie komst en wellicht tot ziens!

M. Moes, Noordwolde

Prettige benadering

“..Mark en Tjark hebben met hun programma een zeer breed publiek weten te enthousiasmeren en onderhouden. Ik heb veel positieve reacties teruggekregen. De sfeer was ongedwongen en erg gezellig, mede door de zeer prettige benadering van de heren..” 

M. Zweers Nijmegen