Gramsbergen geniet!

  • Gramsbergen geniet!

“Uniek” vrijwilligersfeest in Gramsbergen met Mark & Tjark

In Gramsbergen werden de vrijwilligers tijdens het jaarlijkse vrijwilligersfeest in de watten gelegd met een lopend buffet in combinatie met een optreden van Mark & Tjark. Mark & Tjark brachten hun programma Zingen bij de Afwas. Vanaf het eerste moment was het raak! Tijdens het ontvangst in de feestzaal stond  het keukenblokje al klaar wat meteen de nodige herkenning en gespreksstof opleverde.

Na het eten maakten Mark & Tjark hun opwachting. Opdrachtgeefster Kuipers: “Wij (zowel vrijwilligers als personeel!) hebben absoluut genoten van een geweldig avond! Hoe Mark en Tjark d.m.v. van een aantal liederen, humor en de interactie met het publiek iets unieks kunnen neerzetten: geweldig! Doordat zij het zo enthousiast brengen doet het publiek vanzelf enthousiast mee! Nogmaals dank hiervoor!”

vrijwilligersfeest in Gramsbergen met Zingen bij de Afwas

 

Kijk ook eens op onze Facebookpagina!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>