“..Een avond met een kroontje..”

  • “..Een avond met een kroontje..”

Met een diner en een optreden van Mark en Tjark die hun programma Zingen bij de Afwas brachten werden de vrijwilligers in Harderwijk uitgebreid bedankt voor hun diensten. De ruime zaal werd gevuld met gezelligheid. Het publiek had er zin in. Cabaret en interactie gingen hand en hand en voor men het wist was het programma voorbij. Maar tot ieders verrassing had Marc nog een verrassing in petto: de vrijwilligers werden toegezongen. En de vrijwilligers? Zij zongen luidkeels mee!

 

Of zoals de opdrachtgeefster het verwoordde:

“Mark en Tjark hebben opgetreden op onze jaarlijkse vrijwilligersavond. Waar 140 vrijwilligers waren.

Het was een zeer geslaagde avond. Mark en Tjark hadden een erg leuk programma met veel herkenning uit de jaren 70. Er was een goede interactie met het publiek. Ook namens de vrijwilligers hartelijk bedankt, iedereen heeft genoten. Na het programma “Zingen bij de afwas”  was de huldiging van de vrijwilligers.  Mark en Tjark zongen: Ode aan de vrijwilligers. Iedereen zong uit volle borst mee. Een avond met een kroontje; bedankt Mark en Tjark! (en Jan)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>