Crooner & Wedding Singer

Bruiloft wordt Wedding

De Crooner & Wedding Singer brengt repertoire van bekende crooners als Frank Sinatra, Dean Martin en Michael Bublé. Maar op verzoek put hij ook vol overgave uit het recentere repertoire van o.a. Elton John, John Mayer en Elvis Presley.

In stijl gekleed en met barkruk en microfoon zorgt de Crooner & Wedding Singer voor een gezellige en intieme sfeer. Dé muzikale omlijsting met allure voor uw bruiloft, feest, diner, ontvangst, high tea of andere gelegenheid. Een stijlvolle act voor op de achtergrond, al mag er natuurlijk wel gedanst worden

Uitstraling en Allure

De Crooner & Wedding Singer geeft een receptie, bruiloft, borrel of bedrijfsfeest extra glans. De aanwezigheid van een live zanger met de uitstraling en het repertoire van deze Crooner & Wedding Singer  brengt de aanwezige gasten meteen in de juiste stemming. Hij maakt de juiste sfeer en ambiance, terwijl de gasten gewoon met elkaar kunnen praten.

Marc Vrolijk is ‘Mark the Knife’

Als Crooner & Wedding Singer moet alles kloppen. Met oog voor detail zorgt Marc voor de juiste uitstraling. Smoking. Lakschoenen. Barkruk. Zelfs zijn naam doopt hij voor de gelegenheid om: Mark the Knife, naar de door vele bekende crooners uitgevoerde hit ‘Mack the Knife’. Verder zingt hij nummers van Elton John, Dean Martin, Michael Bublé, Elvis en vele, vele anderen! Ladies and gentlemen: enjoy the party!

“For once in my life I have someone who needs me”